Ministerie van Binnenlandse Veiligheid

UK sluit Raytheon-grenscontract af

Het ministerie van Binnenlandse Zaken zei donderdag in een verklaring op zijn website dat Raytheon, die technologie leverde om veiligheidscontroles uit te voeren op reizigers, sinds juli 2009 het e Borders-contract heeft geschonden.

Minister van moncler www.monclerjassenoutlet.nl jas dames sale Binnenlandse Zaken heeft geen vertrouwen moncler jassen dames sale in de hoofdleverancier van moncler outlet sale het e Borders-contract, zei minister van Staat voor moncler nederland Immigratie Damian Green.

kritieke delen van het programma die al minstens 12 maanden te laat lopen, hebben we besloten om het e Borders-contract met hen te beëindigen.

De annulering komt omdat het VK wijdverbreide bezuinigingsmaatregelen neemt moncler jassen dames om een ​​begrotingstekort aan te pakken van ongeveer 11 procent van de nationale productie. [ID: nLDE663030]

Maar de Britse regering, die tot nu moncler dames toe 188 miljoen pond heeft uitgegeven aan het contract, zei dat ze alternatieve aanbieders voor het project zal zoeken.

nog steeds toegewijd aan het programma, zij het niet moncler jas heren de huidige aanbieders, maar meer omdat één moncler sale leverancier moncler jassen heren niet doet waarvoor moncler outlet ze waren gecontracteerd, in plaats van dat de overheid strenger was, zei Will Shirley moncler jas heren sale op Liberum Capital.

Vertegenwoordigers in het kantoor van Raytheon in het VK moncler heren waren niet onmiddellijk beschikbaar voor commentaar. Ministerie van Binnenlandse Veiligheid, bouwde ook moncler jas dames de technologie voor Apollo 11, de eerste bemande moncler jas outlet missie om in 1969 op de maan te landen.

Een woordvoerder van het VK, Serco, die moncler jassen outlet gevangenissen en 2018 moncler transportsystemen bestuurt, zei dat het al zijn verplichtingen over het contract had nagekomen.

belangrijk om duidelijk te maken dat Serco al zijn verplichtingen uit hoofde van zijn onderaannemingscontract heeft geleverd en de regering heeft duidelijk gemaakt dat de grenzen een prioriteit blijven, de beëindiging van dit contract verandert dit niet.

Serco, moncler jassen dat verantwoordelijk was voor de infrastructuur en het servicebeheer van het contract, zou graag deel uitmaken moncler jassen heren sale van toekomstige regelingen, zei de woordvoerder.

Het contract is 20 miljoen pond per jaar waard voor Serco, of minder https://www.monclerjassenherenoutlet.nl dan 1 procent van zijn omzet, voegt Shirley eraan toe.

De aandelen in Serco-aandelen stegen met 2,59 procent tegen 1325 GMT, terwijl moncler uitverkoop de aandelen in moncler jas sale Qinetiq met 2,07 procent stegen. (Aanvullende rapportage door Victoria Bryan, Paul Sandle; bewerking door Paul Hoskins, Sharon Lindores).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.
Translate »